Tárhely szolgáltató választás

tathely.eu_tarhelyszolgáltatás

[Helyezd biztonságos alapokra a weboldalad!

Sokan követik el hibaként egy weboldal indításakor például, hogy a tárhely szolgáltató választásáról kizárólag az ár függvényében döntenek. Arra gondolnak, hogy ez csak egy technikai kérdés -mindegyik szolgáltató nagyjából ugyanazt nyújtja maximum a tárhely gigabájtjaiban van eltérés. Van aki ingyen adja,van aki sok sok pénzért. A domain név keresés utánMost akkor hogyan válasszak?

Milyen szempontok alapján válasszak tárhely szolgáltatót és csomagot?

 

 1. Felejtsd el az ingyenes tárhely szolgáltatókat! Nem a te weboldalad kerül itt a fókuszba – az üzemeltető használja a saját céljaira,hogy te tartalmakat osztasz meg. Nem rendelkezel szabadon szinte semmi felett – olyan mintha a szomszéd telkére építenéd a házadat.
 2. Igen, van költsége! Kalkuláld bele a stabil, megbízható tárhely szolgáltatást a vállalkozásod költségeibe. Nagyjából az online bevételeid 1-5 % – ával tervezheted.
 3. Nem a Gigabájt a lényeg! Lehetőséged van a nagyobb méretű például képtartalmaidat átméretezni egész kicsire valamint a videó tartalmaidat a nagy megosztó portálokon megjelentetni és az oldaladba beágyazni -így néhány Gigabájtos csomaggal is több évig biztos alapokon lehet az oldalad.
 4. Növekvő erőforrás igény a legnagyobb stratégiai kérdés! Tárhely szolgáltatók úgy tudják csökkenteni az áraikat,ha egy szerverükön sok sok weboldal fut. Amennyiben ezek közül csak egy látogatottsága jelentősen megnövekszik vagy technikai hiba miatt leterheli le ezeket a kapacitásokat – az nagyban lelassíthatja – akár blokkolja az oldalad megjelenését!
 5. 10-15 forint feletti csomag választása! Némi megoldást jelent az erőforrás kockázatra, hiszen ilyen díjjért már egy egy szerverre kevesebb weboldalt telepítenek.
 6. Virtuális szervet bérlése! Lehetőséget biztosít a fenti kockázat nagybani megoldására.
 7. Saját szerver – akár szerverek bérlése üzemeltetése! Teljesen kizárható a más weboldalak által okozott kockázati faktorok, viszont jóval magasabb a költsége ennek a megoldásnak, de a legbiztonságosabb megoldás.
 8. Hazai szolgáltató választása! Sok külföldi, viszonylag olcsó -akár több tekintetben korlátlan tárhely csomag elérhető a piacon – de gondold át, hogy probléma esetén tudsz-e kezdeni ezekkel a cégekkel valami egy email váltáson kívül?
 9. Ügyfélszolgálat! A gyors és együttműködő ügyfélszolgálat-ról fórumokon tudsz érdeklődni illetve a cég referenciái is magukért beszélhet.

Több éves tapasztalat alapján én tárhely szolgáltatóként a tarhely.eu -t ajánlom számodra. Induló weboldalhoz csomagjaikban biztos megtalálod a számodra megfelelőt.

tarhely.eu_csomagajánlatok_tárhely_szolgáltató_választás
 • https://www.linkedin.com/company/30627264/admin/
 • https://www.facebook.com/Seoprofesszorhu-107077670720551/?modal=admin_todo_tour
 • https://hu.pinterest.com/seoprofesszor/

Hasonló Bejegyzések

Kitűzés a Pinteresten

Megosztás