Domain név kereső

domain név kereső - tarhely.eu

Tarhely.eu – Domain név kereső

A domain név kereső segítségével ellenőrizhetjük, hogy a lefoglalni kívánt domain regisztrálható-e vagy már foglat. Érdemes olyan domain név keresőben keresni, ahol a kereső oldala tárhely szolgáltatással is kapcsolódik – így a regisztrált domain azonnal összekapcsolható lesz a tárhellyel.

Kell egy ütős domain név ?…….vagy mégsem ?

Sokan azt gondolják, hogy az ütős domain név megválasztása fogja meghatározni weboldaluk sikerét. Nos a tapasztalatok pont az ellenkezőjét mutatják.

Egyáltalán nem fontos, hogy napokat, akár heteket agyaljunk a megfelelő domain név kiválasztásával. A tapasztalatok ugyanis azt mutatják,hogy egy weboldal sikerét a folyamatos és releváns ( tárgyhoz tartozó ), minőségi tartalom hozza meg.

A googe ugyanis az emberek követi – így, ha a tartalmaidban kielégíted az érdeklődőid igényeit, akkor azok hálás követőidé lesznek és hamarosan szakértővé válsz a szakterületeden – szóval nem kell, hogy aggódj a domain név választáson!

Legfontosabb amire figyelj a domain választásakor!

  • Legyen jól megjegyezhető
  • Brand-et – márkát igyekezz felépíteni rá

Leggyakoribb domain végződések

  • .hu – magyarországi domain regisztrálása esetén
  • .eu – európai domain regisztrálása esetén
  • .com – nemzetközi domain regisztrálása esetén
  • további népszerű végződések a .info , .org

A keresőben a begépelt domain név után válasszuk ki a legördülő listából a kívánt – területileg választott domain végződést.

Amennyiben a domain név szabad, úgy a regisztrációra kattintva az oldal pár perc alatt végignavigál bennünket a foglalás folyamatán. A.hu-s végződés esetén pár kattintással több a folyamat, és pár órával hosszabb idő -mig magunkénak mondhatjuk a domain név tulajdonjogát. Minél hosszabb időre foglalunk egy domaint – annál olcsóbb lesz az éves díja – pláne, ha ezt előre ki is fizetjük például bankkártyával.

 

Hasonló Bejegyzések

Kitűzés a Pinteresten

Megosztás