Mennyibe kerül a keresőoptimalizálás?

A SEO szolgáltatások ára tól – ig és általánosságban határozható csak meg. Megrendelőként sokszor arra gondolunk, hogy a keresőoptimalizálás csupán néhány technikai beállítás a weboldalon és ezen beállítások változásainak figyelése havonta – de a valóságban sokkal többről van szó. A keresőoptimalizálásról bővebben itt hallhatsz!

Jellemzően kétféle szolgáltatást nyújtunk ezen a területen: Weboldalak és webáruházak havidíjas keresőoptimalizálási feladatait de vállalunk egyszeri seo elemzés elkészítését is.

Mi határozza meg , hogy mennyit kell fizetnem ?

A keresőoptimalizálás árait a weboldal oldalainak száma határozza meg jelentősen és az azokon elvégzendő feladatok mennyisége és intenzitása valamint a vállalt eredmények is hatással vannak az árképzésre. Nyilván köszönő viszonyban sincs egy például 5-10 féle szolgáltatást nyújtó kisvállalkozás 5-20 aloldalas felülete egy több ezer terméket forgalmazó webshop akár 10-20 ezer aloldalas felületével. A keresőoptimalizálásban ugyanis minden aloldal céloldal, mely munkát és odafigyelést igényel.

Milyen SEO szolgáltatást válasszak ?

A weboldal SEO elemzést szolgáltatást akkor válaszd, ha van egyébként saját weboldal fejlesztőd, akivel jól tudsz együtt dolgozni és olyan online marketingesed aki nyitott az új infókat befogadni és aszerint dolgozni is.  

Vagy abban az esetben, ha csak szeretnél egy átfogó képet látni, a seo munkafolyamatokról és azok koncepciójáról mielőtt havidíjas megbízást választanád.

  Amennyiben megvan a saját stratégiád és ezt szeretnéd megmérettetni, egy profi seo szakember által – illetve egy komoly startot szeretnél adni a weboldaladnak – de utána a kormánylapáthoz te szeretnél állni 🙂

 

Havidíjas megbízást akkor válassz, ha képes vagy együtt dolgozni velem mint seo szakemberrel – megfogadni a tanácsaim, még ha nem is mindig lesz ínyedre az. (Lásd a a piacképesség esete belső link) Hiába fizetsz érte, ha nem működsz együtt – csalódás lesz az eredmény!

Havidíjas keresőoptimalizálást csak minimum 3-6 hónapos szerződéssel érdemes elkezdeni, hiszen időre is szükség van, hogy a munka különböző folyamatait a google kereső robotjai feltérképezzék és kellően újraértékeljék.

 Elmondható, hogy jelentős, látható eredmény érhető el ezalatt a 6 hónap alatt és nagyjából 1,5 -2 év az a ciklus mely idő alatt javítható a google keresőben való megjelenés,

 (természetes ez általánosságban igaz csak) ezt követően a monitoringozás vagyis az eredmények megfigyelése amit érdemes elvégezni, de a piac és a saját vállalkozás jelenős változásai nélkül az eredmények tartósak tudnak maradni további seo munkálatok nélkül is.

 Természetesen ez nem zárja ki a további folyamatos keresőoptimalizálási megbízást, ha a jó helyed szeretnéd tartósan biztosítani a piacodon.

Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, vagy további kérdésed lenne a keresőoptimalizálás árak témakörrel kapcsolatban, úgy keress bátran !